Publicitate online

Conform studiilor realizate de companii consacrate, mediul online este intr-o continua dezvoltare si tot mai multi consumatori se regasesc pe internet. HFA Media

Contacteza-ne!!

Ești în căutarea celor mai bune soluții de web design ?

Încărcare instantanee
Vă garantăm folosirea celor mai noi tehnologii, oferindu-vă astfel un design modern care se va încarcă aproape instantaneu.
Site Responsive
Construim site-uri cu design responsiv. Aceste site-uri se redimensioneaza in functie de dispozitivul de pe care sunt deschise (telefon, tableta, etc)
Grafica atragatoare
Toate elementele grafice vor fi create astfel incat sa atraga clientilor dumneavoastra si sa ii indemne sa cumpere.
Site optimizat
Fiecare site realizat de noi, este optimizat seo on-page pentru o viteză mare de încărcare și o poziționare bună în Google.

Publicitate online

Tendintele din ultimii ani, pun pe jar posesorii de site-uri care isi doresc sa aiba un site accesibil de pe orice tip de dispozitiv.
Contactati-ne !!

Conform studiilor realizate de companii consacrate, mediul online este intr-o continua dezvoltare si tot mai multi consumatori se regasesc pe internet. <strong>HFA Medi</strong>a detine o echipa specializata pe marketin online si va pune la dispozitie serviciile.

Marketingul online, intalnita si sub denumirea Web Marketing, eMarketing, Internet Marketing sau Digital Marketing, este o forma de publicitate pe Internet care foloseste media online (pagini web, newsletter, e-mail) pentru a transmite un mesaj catre audienta dorita. Exista mai multe forme de marketing online, printre care bannerele publicitare, publicitatea contextuala si reclama in motoare de cautare.

Printre avantajele marketingului online se numără țintirea  mai bună (ore, zone geografice, număr de afișări pe uitilizator) a clientelei dorite, posibilitatea de a oferi informații mai multe (prin bannere expandabile sau prin atragerea vizitatorului interesat către o pagină web cu mai multe informații) și posibilitatea de a interacționa dinamic cu potențialul client.

O mica parte din realizarile nostre!

Insula de perdele
Asternuturi pat
Nelly's
Super Cantar
Roll umbria
Eurocars Service