Promovare Web

Construim adevarate afaceri online! Orice afacere online are nevoie de un site de calitate care sa iti creasca afacerea la un nivel cat mai inalt.

Promovarea web!

O afacere fara clienti este inutila asa este si un site fara vizitatori, promovand site-ul iti promovezi afacerea si ii aduci client atingandu-ti scopul pentru care ai creat siteul si anume de a vinde online.
Promovare Organica
Promovarea organica este cea mai simpla si cea mai importanta metoda de a ridica website-ul dvs.
Promovarea PPC
Promovarea PPC (Pay Per Click) reprezinta a doua cea mai importanta metoda de promovare in mediul online cu toate ca promovarea PPC are atat avantaje cat si dezavantaje.
Promovare prin Google AdWords
O campanie cu impact imediat se poate face prin promovare cu Google Adwords.
Promovare pe Facebook
În funcție de nevoile de dezvoltare specifice afacerii tale, putem construi strategii de Facebook marketing.
Targetarea pe Facebook
Facebook permite o targetare fără precedent printr-o segmentare complexă, de la aspecte generale precum cele geografice și demografice, până la cele de natura comportamentală.
Campanii de e-mail marketing
Promovare prin emailuri, cu oferta catre anumiti utilizatori. Aici trebuie atentie pentru ca destinatarii trebuie sa aprobe in prealabil aceste mailuri, altfel campania va fi considerata spam.

Promovarea web iti aducii clientii pe site-ul tau!

01.
Analiza
În cadrul acestei etape specialiștii efectuează cercetările necesare întocmirii prin utilizarea unor unelte specifice pentru căutarea și identificarea celor mai reprezentative cuvinte cheie pentru compania dvs. și realizeaza un studiu de piață asupra concurenței și strategiei acestora.
02.
Examinarea profesională
Site-ul va fi analizat pentru examinarea structurii și conținutului, prin diferite instrumente specializate, care pot identifica diferite erori sau probleme atât de programare cât și de structură a site-ului.
03.
Implementarea
La baza unei de succes stă realizarea corectă a campaniei de Link Building, care constă în direcționarea a cât mai multor link-uri către site-ul dvs, aducând o serie de beneficii acestuia
04.
Statistici
În urma aplicării strategiei SEO se va putea observa efectul acesteia din punct de vedere al traficiului și a creșterii poziției din rezultatele motoarelor de căutare prin rapoartele și statisticile generate lunar clienților noștri.

Vrei sa aflii mai multe?

Pentru ca afacerea dumneavoastra online sa se afle in parametrii optimi de dezvoltare este nevoie de o optimizare web pe masura.