Promovare Web

Construim adevarate afaceri online! Orice afacere online are nevoie de un site de calitate care sa iti creasca afacerea la un nivel cat mai inalt.

Promovarea web!

O afacere fara clienti este inutila asa este si un site fara vizitatori, promovand site-ul iti promovezi afacerea si ii aduci client atingandu-ti scopul pentru care ai creat siteul si anume de a vinde online.

Promovare Online

Suntem o agenție web care promovează business-uri în online într-un mod personalizat si atent chibzuit, astfel încât rezultatele campaniilor să fie unele reale.
Contactati-ne !ș

Zilnic, ne punem în joc, pentru clienții noștri, experiența îndelungată în campanii online. Pentru a crea branduri, pentru a promova eficient orice tip de serviciu sau produs și, în ultimă instanță, pentru a crește numărul de clienți și vizitatorii pe site. O agenție de promovare cu experiență este fundamentală în orice demers de acest gen, iar  HFA Media este aici pentru a se asigura că nu risipiți bugetul de promovare online, ci îl transformați într-o investiție.

In prezent, concurența în mediul online este acerba. De aceea, este important să fii atent la calitatea serviciilor de promovare pe care le alegi. Pentru ca o promovare corecta în mediul online iți poate aduce succesul mult dorit!
Noi te putem ajuta cu:

  • Campanii pentru orice tip de buget si business
  • Servicii complete (copywriting, SEO, campanii social media, Realizare site)
  • Creșterea vânzărilor și atragerea de noi clienți,

 

Tipuri de promovare web

Promovare Organica
Promovarea organica este o strategie de clădire link-uri prin care, adăugând pe alte website-uri articole, comunicate de presă, sau discuții cu link spre pagina ta, iți crește „importanța”, îți crește autoritatea. Cu cât site-ul sau pagina ta are o autoritate mai mare, cu atăt are mai multe șanse să apară în primele poziții la căutări relevante pe subiectul respectiv. În plus, pe lângă autoritatea care aceste link-uri ți-o aduc, ele generează trafic constant pe site-ul tău. Mai multe detali aici
Promovarea PPC
Realizăm campanii de publicitate online adaptate resurselor și obiectivelor dumneavoastră, în mediile și ariile geografice țintă, la nivel local, național sau internațional. Publicitatea online/PPC oferă superioritate produselor sau serviciilor dumneavoastră în motoarele de căutare ale Internet-ului și vizibilitate deosebită în rețelele de socializare. Folosim suita de campanii Google Ads, Facebook Ads, precum și alte platforme sau directoare relevante. Mai multe detali aici
Promovare prin Google AdWords
Echipa noastră de specialiști analizează și implementează în site-ul dvs. și în campaniile de AdWords lunar orice modificări necesare optimizării ratei de conversie. Monitorizăm zilnic campania ta de AdWords și aducem îmbunătățiri pentru o creștere mai bună în poziționări, a experienței utilizatorilor, a scorului de calitate, a costului per click și eliminând astfel potențialii utilizatori nedoriți. Mai multe detali aici
Servicii Copywriting
Textele din online au marele avantaj ca lucrează 24 de ore pe zi și ajung acolo unde dvs. nu puteți. Însă așa cum pot lucra în favoarea businessului dvs., la fel de ușor pot sa dăuneze reputației. Frazarea greoaie, greșelile de ortografie sau topică stângace spun multe despre o echipă. Și nimeni nu vrea sa lucreze cu oameni comozi, nepăsători la felul în care comunică. De aceea, aveți nevoie de profesioniști, de asa-numiții wordsmiths, care țtiu sa dea voce și șanse în plus de câștig businessului dvs. Mai multe detali aici
Advertoriale SEO
Privită ca un instrument de marketing, campania de advertoriale aduce avantaje foarte greu de ignorat într-un mediu de afaceri în continuă tranziție. Campaniile de advertoriale sunt orientate către interacțiunea cu categoriile specifice de consumatori prin intermediul formatorilor de opinie. Campaniile de care veți beneficia duc conceptele de „Buzz” si „Prezenta Social” la adevărata lor capacitate de propagare în social media. Iată doar câteva beneficii pe care le puteți lua în considerare în urma unei campanii. Mai multe detali aici
Campanii de e-mail marketing
Promovare prin emailuri, scopul pentru care profesioniștii noțtri lucrează pentru dvs., este încrederea. Aceasta poate fi cimentată prin campanii atent scrise și gândite de e-mail marketing. Te ajutam cu lista de abonați, o discutăm, o segmentăm, stabilim împreună un calendar editorial, iar apoi îl aplicăm ți stăm cu ochii pe progres și rata de deschidere. Cu un design atrăgător și un text inteligent, tot efortul dvs. de comunicare capătă sens și rezultate rapide.

Mai multe detali aici

Promovare Social Media

78 % dintre adulti isi petrec timpul pe retelele sociale. Ne vom asigura ca vor auzi de brandul tau!
Facebook
Fiind cea mai mare platforma de social media din lume, daca nu ai profitat de ea pana acum, ar fi cazul sa o faci. Aproximativ 8 milioane de romani au cont pe Facebook; prezenta brandului tau pe aceasta retea este solicitata. Mediul prietenos de pe Facebook necesita o strategie de marketing activa, care incepe cu creearea unei pagini de business pentru fani. Aspectul paginii necesita o atentie sporita, intrucat continutul vizual este un aspect cheie al oricarei experiente pe Facebook.
Twitter
Twitter a devenit un loc perfect pentru afacerile mici si mijlocii, in ultimii ani; Operativitatea tweet-urilor, concentrarea acestora in 140 de caractere, rapiditatea cu care pot fi actualizate sunt particularitati ce-i confera unicitate acestui website social. Cu 67% din utilizatori care sunt mai dispusi sa cumpere de la un brand pe care il urmaresc pe Twitter si peste 300.000 de conturi in Romania, poti pierde zilnic oportunitati uriase, daca nu te conectezi cu publicul pe Twitter. Ai nevoie de promovare pe Twitter?
LinkedIn
LinkedIn este cea mai mare retea de profesionisti din lume, iar 50% din membrii sai sunt mai influentati sa cumpere de la companiile cu care interactioneaza pe LinkedIn. Ai putea spune ca este o decizie profesionala inteligenta sa iti mentii afacerea activa in retea. Astfel iti vei putea gasi potentiali clienti si vei intretine comunicarea cu clientii actuali. Utilizeaza o platforma organizata pentru a-ti afisa brandul si pentru a mentine alti profesionisti la curent cu noutatile din compania ta.
Pinterest
O retea sociala pentru inspiratie si descoperire, Pinterest este ideala pentru companiile, care se lauda cu produse si servicii cu un design atragator. Cum Pinterest genereaza cu peste 400% mai multe venituri pe click decat Twitter si cu 27% mai multe decat Facebook, este cu siguranta un canal demn de explorat pentru brandul tau. Pinterest pentru afaceri permite utilizatorilor sa iti descopere brandul, sa impartaseasca (pin) continutul tau si sa interactioneze cu brandul tau intr-un mod accesibil.
Google +
Google Plus este mai mult decat o retea de socializare – este un real instrument care ne poate ajuta sa crestem valoarea in Google a site-ului nostru. Ocupand locul 2 in lume in topul retelelor sociale, aceasta plaforma nu te ajuta numai sa te conectezi cu publicul intr-o varietate de moduri, dar te ajuta sa castigi si credibilitate si multe alte lucruri. Creste-ti audienta, partajeaza continut cu utilizatorii si conecteaza-te cu milioane de oameni care folosesc Google +, pentru a descoperi lucruri noi si interesante.
YouTube
Nu este numai o retea sociala populara, dar ocupa si locul 2 in topul motoarelor de cautare din lume. De asemenea, atrage mai multe cautari decat Bing, Yahoo, AOL si Ask la un loc. Cu miliarde de ore vizionate in fiecare luna si video-urile, care devin forma cea mai preferata de continut pentru business-uri, vei beneficia enorm prin a arata utilizatorilor ce poti sa faci pe YouTube. Daca vrei ca milioane de oameni din intreaga lume sa afle de brandul tau, promoarea pe YouTube ar putea fi ceea ce ai nevoie.

Promovarea web iti aducii clientii pe site-ul tau!

01.
Analiza
În cadrul acestei etape specialiștii efectuează cercetările necesare întocmirii prin utilizarea unor unelte specifice pentru căutarea și identificarea celor mai reprezentative cuvinte cheie pentru compania dvs. și realizeaza un studiu de piață asupra concurenței și strategiei acestora.
02.
Examinarea profesională
Site-ul va fi analizat pentru examinarea structurii și conținutului, prin diferite instrumente specializate, care pot identifica diferite erori sau probleme atât de programare cât și de structură a site-ului.
03.
Implementarea
La baza unei de succes stă realizarea corectă a campaniei de Link Building, care constă în direcționarea a cât mai multor link-uri către site-ul dvs, aducând o serie de beneficii acestuia
04.
Statistici
În urma aplicării strategiei SEO se va putea observa efectul acesteia din punct de vedere al traficiului și a creșterii poziției din rezultatele motoarelor de căutare prin rapoartele și statisticile generate lunar clienților noștri.

Cele mai eficiente metode de promovare online

Te putem ajuta cu acele tehnici de promovare online care sunt eficiente pentru tine și pe care nu dorești sau nu le poți face pe cont propriu.

Vrei rezultate durabile?

Folosim metode de promovare a site-ului tau, al caror efect dureaza mult:

  • Optimizare SEO – iti crestem numarul de vizitatori care cauta pe Google servicii sau produse ca ale tale.
  • Email marketing – te ajutam sa construiesti o baza de date de clienti potentiali, cu care apoi sa comunici prin newsletter.
  • Content marketing – combinam scrierea de articole, ghiduri si alte materiale, astfel incat sa fii in vizorul clientilor tai potentiali pe termen lung, pana cand au nevoie de tine.
  • Social media marketing – te ajutam sa construiesti o comunitate in jurul brandului tau, care apoi sa devina influentatori si ambasadori ai serviciilor sau produselor tale.

Vrei rezultate rapide?

Daca te grabesti, putem aplica si metode de marketing online care au rezultate imediate:

  • Campanii Google Ads – reclamele text care apar deasupra rezultatelor naturale, la cautari in Google. Este o metoda de promovare site prin care poti obtine clienti sau vanzari, inca din prima luna.
  • Facebook Ads – In acest moment, e foarte probabil ca cel putin o parte dintre clientii tai folosesc Facebook, chiar si daca doar sa se uite. Din acest motiv, Facebook este un loc bun in care sa-ti vada reclama. Este o tehnica de promovare online a carei importanta creste din ce in ce mai mult.
  • Remarketing – iti readucem pe site clienti care ti l-au mai vizitat cel putin odata, prin afisarea de reclame text sau banner, care le aduc aminte de tine, serviciile sau produsele tale.

Vrei sa aflii mai multe?

Pentru ca afacerea dumneavoastra online sa se afle in parametrii optimi de dezvoltare este nevoie de o optimizare web pe masura.