Optimizare seo

Construim adevarate afaceri online! Orice afacere online are nevoie de un site de calitate care sa iti creasca afacerea la un nivel cat mai inalt.

Optimizare seo

Pentru ca afacerea dumneavoastra online sa se afle in parametrii optimi de dezvoltare este nevoie de o optimizare web pe masura.
Conținutul site-ului
Pagina trebuie să aibă cât mai mult conținut și să fie updatat frecvent. Scrierea unui conținut relevant pentru utilizator, folosind cuvintele cheie după care dorim să se facă indexarea;
Imaginile
Imaginile trebuie să aibă o dimensiune cât mai mică, să fie făcute special pentru web astfel încât să se încarce cât mai rapid de pe server;
Rețele Sociale
Existența rețelelor sociale în site este foarte importantă; încercați să postați cât mai mult pe rețelele de socializare si să atrageți cât mai mulți utilizatori către site.
Găzduirea
Site-ul trebuie găzduit pe servere de încredere astfel încat să se încarce repede, să nu intrăm în blacklist și să fie în permanență activ.
Cod optimizat
Scrierea codului cât mai eficient posibil astfel încât citirea și implicit, încărcarea paginii, să fie cât mai rapidă;
Design
Crearea unui design SEO Friendly, care să capteze utilizatorii și să îi țină cât mai mult pe site, urmând să îi facă să revină

Etapele pentru optimizarea SEO

Fiecare campanie de optimizare SEO este unică si adaptată fiecărei pagini web in parte.
01.
Analiza
În cadrul acestei etape specialiștii efectuează cercetările necesare întocmirii prin utilizarea unor unelte specifice pentru căutarea și identificarea celor mai reprezentative cuvinte cheie pentru compania dvs. și realizeaza un studiu de piață asupra concurenței și strategiei acestora.
02.
Examinarea profesională
Site-ul va fi analizat pentru examinarea structurii și conținutului, prin diferite instrumente specializate, care pot identifica diferite erori sau probleme atât de programare cât și de structură a site-ului.
03.
Implementarea
La baza unei de succes stă realizarea corectă a campaniei de Link Building, care constă în direcționarea a cât mai multor link-uri către site-ul dvs, aducând o serie de beneficii acestuia
04.
Statistici
În urma aplicării strategiei SEO se va putea observa efectul acesteia din punct de vedere al traficiului și a creșterii poziției din rezultatele motoarelor de căutare prin rapoartele și statisticile generate lunar clienților noștri.

Vrei sa aflii mai multe?

Pentru ca afacerea dumneavoastra online sa se afle in parametrii optimi de dezvoltare este nevoie de o optimizare web pe masura.