Promovare Web

Construim adevarate afaceri online! Orice afacere online are nevoie de un site de calitate care sa iti creasca afacerea la un nivel cat mai inalt.

AGENTIE MARKETING ONLINE

Agențiile de Marketing Online au parcurs un drum foarte lung într-un timp extrem de scurt. Istoria agențiilor digitale se leagă practic de apariția internetului si apoi de cea a rețelelor sociale.

Agenț HFA MEDIA este un reper al serviciilor digitale și de marketing online din Romania. Co-fondatorii agenției au fost in branșă încă de la apariția si dezvoltarea internetului în Romania, punând umarul la răspândirea acestuia la nivel național.

Prin stabilirea unor standarde înalte am reușit să ajungem astăzi printre cele mai vizibila agenție pe Google, mai exact pe tot ce înseamna căutările organice. Aceleași obiective îndrăznețe ne propunem pentru fiecare client care alege sa parcurgă alături de noi această incredibila aventura numita: MARKETING ONLINE.

OPTIMIZARE SEO
Atâta teoria cât și practica dovedesc că optimizarea seo este canalul de marketing online cel mai eficient. Agenția noastră acorda o atenție deosebită acestui canal de marketing, aflându-se după cum arătăm mai sus, în topul agențiillor din Romania ca vizibilitate organica pe Google.
CAMPANII DE PPC / ADWORDS
Campaniile online de PPC au marele avantaj de a aduce un plus de vizibilitate și vânzări încă din primele zile ale lansării unui website. Cu o experiență bogata în acest tip de campanii plătite, agenția noastră poate oferi un boost important afacerii dumneavoastră încă din primele zile de existență.
CAMPANII DE SOCIAL MEDIA
O campanie intregrată de marketing online nu ar fi completa fără prezența în cele mai cunoscute rețele sociale: Facebook, Instagram, Pinterest, TIK-TOK sau cine știe ce va mai apărea. Creativitatea, îndrăzneala dar mai ales înțelegerea fiecărei rețele sunt atu-urile agenției noastre.
EMAIL MARKETING
Implementat corect, email marketing-ul poate avea rezultate extraordinare. Cine a acceptat deja să primească email-uri de la tine are șanse mari să devină un client fidel. Agenția noastră a ințeles că email marketingul este astăzi o forma suprema de loializare.
WEB DESIGN & WEB DEVELOPMENT
De la logo și crearea identității vizuale până la implementarea celor mai noi funcționalități pentru site-ul sau magazinul tău online, HFA MEDIA iți poate creea business-ul tău online de la 0. Un website sigur, funcțional, ușor de administrat, cu un design optimizat UX poate însemna 50% din succesul online.
MARKETING ONLINE YOUTUBE ADS
Platforma YOUTUBE este un canal cu un potențial de marketing imens dar încă neexploatat / neexplorat în Romania. Agenția HFA MEDIA a înțeles ca dacă 7 milioane de romani intra frecvent pe youtube și exista peste 1 milion de canale românești, acest canal nu poate ignorat.
CAMPANII DE DISPLAY MARKETING
Campaniile online de display sunt perfecte pentru creșterea notorietății brandului sau pentru lansarea de noi produse sau servicii. Fie ca derulam aceste campanii direct din rețeaua Google sau contractăm campanii directe cu cei mai importanți publișheri din Romania, brandul tău va creste cu noi.
CONTENT MARKETING
Conținutul este “rege”. Pe cât de greu este să creezi conținut de calitate pe atât de mari sunt satisfacțiile atunci când reușești. Te ajutăm să creezi nu numai acel conținut care se caută și care contează și te ajutăm să ajungă și acolo unde trebuie – la potențialii tăi clienți.
MARKETING ONLINE AFILIAT
Acest canal de marketing reprezintă unul dintre cele mai interesante metode de a face vânzări sau a genera lead-uri in mediul online. Practic, site-uri care deja generează trafic, contra unui comision/acțiune, îți pot genera vânzări încă din prima zi. HFA MEDIA îți poate arăta exact cum.

Local Marketing & GeoMarketing

Contactati-ne !!

Promovăm afacerea dumneavoastră pe plan local, în zona unde aveți sediul, dar și la nivel national sau international, în ariile geografice țintă.

Local Marketing & GeoMarketing înseamnă segmentarea pieței și dirijarea canalelor de promovare online în cadrul unei strategii unitare, cu mesaje de marketing adaptate în funcție de ariile geografice unde dumneavoastră doriți să vă dezvoltați afacerea.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

01.
Ce servicii de marketing online oferiți?
Fiind o agenție de marketing full service, oferim toată gama de servicii de marketing online. De la dezvoltare de website-uri, optimizare SEO și campanii de PPC, campanii de Social Media și YOUTUBE ADS până la Content Marketing, Marketing Afiliat, Email Marketing si Campanii de Display.
02.
Cum măsurați rezultatele campaniilor pe care le oferiți?
În funcție de tipul de campanie pe care îl desfășuram există mai multe tipuri de indicatori pe care îi urmărim. Vizibilitate organică pe Google pentru SEO, like-uri, reach si engagement în social media, costuri per click la Adwords, rata de deschidere pentru Email Marketing și cel mai important Rata de conversie.SIEî
03.
Există un consultant dedicat campaniei de marketing online?
Da, pentru fiecare campanie pe care o desfășurăm există o persoană dedicată. De la strategie până la implementare și urmărirea rezultatelor, un consultant de marketing online cu experiență va fi tot timpul conectat la campania dumneavoastră.
04.
Cum stabiliți prețul serviciilor de marketing online?
Prețurile campaniilor se stabilesc în funcție de mai multe criterii. Se iau în calcul obiectivele indicate de client, concurența din domeniul respectiv, stadiul în care se afla site-ul și bineințeles volumul de servicii de marketing online contractate.
05.
Cum va diferențiați fața de concurență?
Respectul față de client și față de business-ul acestuia este cel mai important. Toți clienții sunt la fel de importanți pentru noi, indiferent de bugetele pe care le aloca campaniilor. Suntem convinși ca succesul campaniilor pe care le desfășurăm înseamnă și succesul nostru ca agenție.
06.
Exista un raport lunar al campaniilor de marketing online?
Bineinteles, la sfârșitul lunii fiecare client primește un raport complet cu activitățile desfășurate (ce s-a făcut fără link-uri) cât și cu rezultatele obținute. În funcție de acest raport se discută și se stabilesc acțiunile ce urmează a fi implementate în lunile următoare.

Ce este Marketingul online?

Marketingul este un termen general care include foarte multe, de la brandul unui business la produse și/sau servicii, strategie, competiție, public, prețuri și multe altele.

Dar ce îți sugerează expresia marketing online ori marketing digital? Îl încadrezi ca subramură a marketingului clasic? Sau dimpotrivă, e ceva diferit?

Haide sa vedem ce semnifica și de ce este important pentru business-ul tău.

Marketingul online nu are o definiție standard, ci doar câteva interpretări. În principiu, se referă la toate eforturile de promovare a unui brand și de gestionare a relațiilor cu clienții sau cu potențialii clienți prin intermediul tuturor canalelor online și de social media.

Practic, el vizează componența online, în toate aspectele, inclusiv cei 4 P: preț, produs, promovare, distribuție (in engleza placement). In plus te poți gândi și la:

  • Ce produse sau servicii alegi sa distribui prin canalul online?
  • Ce prețuri ai în online?
  • Cum faci promovare online?
  • Cum livrezi bunurile sau serviciile odată achiziționate prin mediul online?

Toate sunt întrebări care pica sub sfera marketingului online și pentru fiecare aspect poți avea o abordare diferită de ea adoptată în mediul real, offline.

Vrei sa aflii mai multe?

Pentru ca afacerea dumneavoastra online sa se afle in parametrii optimi de dezvoltare este nevoie de o optimizare web pe masura.