Promovare Web

Construim adevarate afaceri online! Orice afacere online are nevoie de un site de calitate care sa iti creasca afacerea la un nivel cat mai inalt.

Creare Software!

Te ajutăm să iți transformi ideile în produse software moderne, adaptate perfect nevoilor tale. Îți punem la dispoziție o echipa completă, formată din specialiști în project management, consultanți de business, programatori și testeri.
Prezentarea proiectului

Discuție inițială care are ca obiectiv înțelegerea nevoilor clientului, a tipului de proiect, a mediului de lucru, a termenelor optime de livrare. Putem stabili împreuna o estimare generală de efort, timp de lucru și buget. Putem stabili împreună o estimare generală de efort, timp de lucru.

Analiza cerințelor!

Analiza are ca obiectiv realizarea unui document, redactat în urma unor interviuri realizate cu utilizatorii cheie. In timpul analizei se validează de către managerii de proiect scopul proiectului. Pe baza specificațiilor de dezvoltare se creează scenariile de testare care, la fel ca și specificațiile de dezvoltare, trebuie aprobate de către beneficiar.

Planificare

Planificarea are rolul de a asigura ca toți parametrii de timp, cost și calitate sunt luați în considerare înaintea demarării dezvoltării. În timpul planificării, managerii de proiect împreună cu echipele tehnice analizează cu atenție cerințele de dezvoltare, clarifică toate aspectele și estimează timpul și efortul necesar punerii lor în practică.

Proiectare

Alocam resursele în funcție de competențele tehnice și de business pe domeniul proiectului. Elaborăm și cântărim riscurile de urmărit (performanta, uzabilitate interfață, scalabilitate soluție) și, la final, alegem soluțiile tehnologice potrivite proiectului. Proiectele complexe pot fi separate în versiuni și șprinturi de dezvoltare.

Dezvoltare

În timpul dezvoltării, programatorii urmăresc cu atenție toate specificațiile din cerințele de dezvoltare. Procesul de dezvoltare este iterativ, clientul fiind permanent ținut la curent cu stadiul de dezvoltare. Cererile de modificare pot fi rezolvate în timp real, asigurând toată transparența necesară încadrării proiectului în parametrii agreați de timp, cost și calitate. Cererile de modificare pot fi rezolvate în timp real, asigurând toată transparența necesară.

Testare

Fiecare funcționalitate, control, modul sau aplicație este testată cu maximă atenție înainte de livrare. Folosim atât testarea manuală cât și automată pentru a detecta orice problemă de proiectare sau dezvoltare. Testarea se realizează pe un mediu de testare care reproduce mediul de producție. Astfel, procesul de testare se realizează într-un mediu controlat, fără impact negativ asupra clientului.

Feedback client

Avantajul metodologiei este comunicarea permanentă între tine și echipa de proiect, pe tot procesul de dezvoltare. În momentul în care sunt validate toate specificațiile din caietul de sarcini se semnează procesul verbal de acceptare și se poate trece la migrarea soluției pe mediul de producție. Migrarea se face fără perturbări de activitate.

Implementare

Configurăm parametrii sistemului, calibrăm algoritmii pentru lucrul în varianta finală, populăm nomenclatoarele cu datele reale, importăm datele din sistemele existente, inițiem utilizatorii și realizam procedurile de lucru cu sistemul. La finalul perioadei de implementare sistemul va fi instalat pe mediul de producție și proiectul va fi funcțional.

Mentenanță

Lansarea în producție dă startul perioadei de mentenanță. Urmărim parametrii de funcționare a sistemului. Realizăm proceduri periodice de mentenanță, verificăm și întreținem planurile de back-up, monitorizăm spațiul folosit, traficul de date și costurile generate de acesta. Orice problema apare, suntem alături de tine în a găsi rapid cele mai bune soluții.

Creare Software!

Dezvoltare software la comandă: creare de aplicații web și site-uri
Contactati-ne !!

Aplicând procese avansate de project management și metodologii de dezvoltare software, dezvoltăm și implementam o gamă largă de soluții personalizate, de la aplicații web și desktop, până la soluții de tip: ERP (entrerprise resource planning), sisteme de ticketing/soluții de management al incidentelor și aplicații de brokeraj.

În tot ceea ce facem ne asigurăm că ținem pasul cu ultimele schimbări tehnologice și le integrăm în proiecte pentru a vă ajuta să despășiți chiar și cele mai mari provocări. Serviciile de dezvoltare aplicații web și creare site-uri pe care le oferim sunt perfect adaptate cerințelor dumneavoastră, luând în considerare feedback-ul pe care ni-l acordați de-a lungul fazelor proiectelor pe care le implementăm.

Aplicațiile software existente pe piață pot sa nu fie adaptate nevoilor, specifice business-ului dumneavoastră sau pot conține funcții și module de care nu aveți nevoie. În funcție de cerințele dumneavoastră, de analiza fluxurilor și proceselor interne si folosind cele mai moderne tehnologii, va putem livra aplicații software dedicate, care să vă ajute să fiți eficienți, chiar și în condițiile activării pe o piață competitivă.

De ce HFA MEDIA?

01.
Livrare rapidă

Folosim aproape orice metodologia și urmărim împreuna fiecare fază a proiectului. Garantăm încadrarea în parametrii de timp, cost și calitate agreați.

02.
Expertiză ridicată

Dezvoltăm aplicații software la cheie de peste 10 ani. Dezvoltatorii noștri sunt certificați si pregătiti pentru cele mai complexe proiecte.

03.
Transparență

Oferim vizibilitate completă asupra proiectului, din prima zi. Îți oferim toate informațiile despre stadiul dezvoltării proiectului. În timp real.

04.
Atenție la detalii

Întelegem problemele pentru ca intrebăm. Apoi ne folosim creativitatea și energia pentru a depăși așteptările clienților noștri.

O mica parte din realizarile nostre!

Insula de comenzi
Calcul rulouri

Vrei sa aflii mai multe?

Pentru ca afacerea dumneavoastra online sa se afle in parametrii optimi de dezvoltare este nevoie de o optimizare web pe masura.