Creare Site Prezentare

Construim adevărate afaceri online! Orice afacere online are nevoie de un site de calitate care să iți crească afacerea la un nivel cât mai înalt. Realizăm website-uri de prezentare și platforme ecommerce SEO friendly, optimizate și adaptabile pe orice tip de dispozitiv.

Creare Site Prezentare

Suntem specializați în crearea de site-uri web de prezentare pentru toate tipurile de afaceri. Proiectăm site-uri web atractive, creative și extrem de funcționale, care vor atrage atenția vizitatorilor dvs. și îi vor obliga să afle mai multe despre afacerea dvs.

Cum te poate ajuta un site de prezentare?

Pentru ca afacerea dumneavoastra online sa se afle in parametrii optimi de dezvoltare este nevoie de o optimizare web pe masura.
01.
Îțî sporește credibilitatea
Un website făcut profesionist îi va arăta clientului nivelul ridicat de atenție pe care îl acorzi firmei tale.
02.
Este mereu accesibil
Un website poate furniza informații despre afacerea ta oricând, atât clienților cât și potențialilor clienți.
03.
Apari în Google Conform Google
Conform Google între 30 și 50% din utilizatorii care ți-au accesat site-ul, îți vor vizita locația fizică în aceeași zi.
04.
Economiseșt timp
Prin intermediul unui website, poți oferi o cantitate foarte mare de informație despre serviciile și produsele tale.

Web design & Software development

Web design & Software development

Firma noastră oferă servicii de web design de calitate ce includ :

  • creare site
  • design site web, unic și complet personalizat.
  • realizare site de prezentare CMS
  • creare website dinamic și interactiv, platforme de booking online, rețele de socializare, portaluri și sisteme de rezevări online pentru agenții de turism si transport, hoteluri, etc.
  • creare magazin online, soluții ecommerce complexe, implementare plată cu cardul online
  • realizare pagini web profesionale și aplicații web cu baze de date personalizate în funcție de cerințele clienților (soluții MLM, programe de transport marfa și persoane, programe de gestiune și facturare la comanda)
  • optimizare seo on page, a codului sursa pentru toate aplicațiile dezvoltate, ce garantează o poziționare superioara în motoarele de căutare

Creare site

Pentru ca afacerea dumneavoastra online sa se afle in parametrii optimi de dezvoltare este nevoie de o optimizare web pe masura.
Identificarea/structurarea unui wireframe specific business-ului/continutului
Structura site-ului de navigare reprezintă cel mai important pas și este complementar cu viitoarele campanii de marketing online. Specialiștii noștri în UI (user-interface) și UX (user-experience), raportat la competiție, inovație în conținut, adaptează wireframe-uri care să ofere o experiență de navigabilitate cât mai plăcută pentru useri.
Conceptul grafic si crearea logo-ului
Un prim pas in crearea unui logo pentru site este reprezentat de completarea de către dvs. a unui brief de creație. În urma acestuia, designerii noștri înțeleg direcția grafica și, astfel, reușesc să inoveze în materie de logo-uri. Logo-urile sunt creații unice și reprezintă identificatorul brandului/site-ului dvs.
Implementarea unei arhitecturi navigaționale User-friendly
Majoritatea campaniilor de marketing digital au ca obiectiv redirecționarea vizitatorilor pe o pagina a site-ului dvs. Comportamentul de vizitare diferă de la user la user și, astfel, implementarea unei structuri corecte și “non-misleading” reprezintă o provocare și un pas strategic în crearea unui site. Este important de știut că majoritatea campaniilor PPC sunt dependente de structura site-ului, aici menționând campaniile SEO și PPC.
Adaptăm conținutul și pe device-urile Mobil/Tableta
Experiența privind cifrele pe care le interpretăm zilnic în cazul partenerilor noștri ne-a demonstrat că am ajuns în așa numitul “Mobile Moment”, și chiar l-am depășit. Acest lucru semnifică că peste 50% dintre interacțiunile clienților/userilor sunt generate de device-urile de tip mobil. Avînd aceste cifre demonstrate, construim și adaptăm site-urile pe toate device-urile, rezoluțiile și le testăm înainte de lansare pe toate browserele.
Implementăm regulile SEO privind indexarea site-ului
Majoritatea antreprenorilor nu iau in considerare ca orice proces de creatie de site de prezentare trebuie sa plece de la optimizari specifice continutului (SEO On-Page). In 2017, inca intampinam clienti care doresc strategii de optimizare SEO, insa nu indeplinesc specificatiile rudimentare. Alaturi de programatori si de web-project manager lucreaza si un specialist SEO la crearea unui site de prezentare prin optimizari specifice (URLs, internal linking, continut original, headings, title-uri s.a.m.d).
Creăm și implementăm bannere/animații pe site
Strategiile și inovațiile aduse la crearea unui website de prezentare au ca obiectiv stimularea audienței de a reacționa pe site. Elementele dinamice specifice unui website sunt bannerele, animațiile, pop-up-urile, implementări care au efectul de a comunica personalizat cu audienta dvs. și de a inova constant conținutul de pe site..
Implementăm formularul de contact și adresele de email
Formularul de contact reprezintă pagina de unde site-urile de prezentare culeg lead-uri/clienti. Cream formularul de contact, adresele de email unde vor ajunge solicitările și apoi setam “thank-you pages” pentru a le monitoriza în Google Analytics. De asemenea, pentru site-urile/business-ur locale, implementam specificațiile tehnice privind integrarea în Google My Business și înțelegerea crawler-urilor.
Setare panou de administrare
Informatia/continutul de pe site-ul creat este administrabil din panoul de control si oferim training-uri personalizate de indata ce avem setate toate elementele website-ului. In functie de template-ul ales sau de anumite personalizari specifice, se pot modifica setarile manuale din panoul de administrare. Optimizam si eliminam plugin-uri/module inutile care pot pune in pericol securitatea sau care pot ingreuna baza de date (viteza de incarcare).
Migrarea site-ului pe web
Momentul lansarii reprezinta un pas important, mai ales daca vorbim despre modificari asupra structurii de URL-uri/pagini, unde intervenim si aplicam redirect-uri conform relevantei continutului. In cazul in care site-ul este pentru prima oara live nu sunt necesare alte actiuni, cu exceptia setarilor ulterioare campaniilor de marketing digital.

Magazinul online –

1. Timpul de incarcare – in momentul in care avem o platforma cu atat de mule utilitare  aceasta trebuie sa incarce foarte multe resurse, consumand secunde importante.  Va recomandam ca timpul de incarcare sa nu depaseasca 5.5 secunde.

2. Hostingul – resursele consumate sunt mult mai mari si serverul (serverele) trebuie sa asigure un itinerariu cursiv, acest lucru se refera direct in pretul lunar si daca la siteul de prezentare costul este intre 1 si 10 euro, la magazinul online costul este intre 15 si 5000 euro

3. User frendly – produsele trebuie aranjate cat mai intuitiv, platforma ajungand chiar sa inteleaga dorintele prospectului pentru a-i putea recomanda produsele potrivite. Pasi unei comenzi trebuie redusi pentru ca oaspetele sa nu se simta agasat de intrebari inutile si repetitive.

Siteul de prezentare care vinde

1. O experienta unica – care sa atraga atentia prospectului pentru primele 3 secunde – design-ul aici este primordial, relaxant, dar incitant.

2. Plasarea carilegelor – altfel spus a mijloacelor de credibilizare.  Din acest motiv este foarte important sa stabilim obiectivul siteului –  sa spunem ca ne dorim un site care sa revanda clientilor potentiale carlige ar fi – campul de newsletter, oferta zilei, vouchere de fidelitate, daca se doreste ca prin site sa fie adusi clienti noi (sa spunem straini veniti sa viziteze Romania) carligele ar putea fi – traducerea siteului in limba engleza, recomandarea unor puncte turistice invecinate, oferirea unor suveniruri pentru comanda minima. 

3. Interactionare facila – totul treuie sa fie intuitiv si la indemana clientului, toate utilitatiile siteului fiind optimizate dupa studierea preferintelor oaspetilor.

 

O MICA PARTE DIN REALIZARILE NOSTRE!

Rollumbria
Hotel Fortuna
Supercantar.ro
Allmetal.ro
scaradeinterior.ro
eurocars-service.ro

Vrei sa aflii mai multe?

Pentru ca afacerea dumneavoastra online sa se afle in parametrii optimi de dezvoltare este nevoie de o optimizare web pe masura.