Ce sunt campaniile de e-mail marketing

Avand in vedere faptul ca utilizarea email-ului a devenit o obisnuinta,utilizarea de campanii de publicitate prin email marketing devine una din cele mai eficiente metode de promovare.

Ce inseamna Email Marketing

Transmiterea mesajelor comerciale direct catre clienti sau potentialii clienti prin utilizarea postei electronice (email) ca forma de marketing direct.
De multe ori aceasta metoda poate fi confundata cu trimiterea de mesaje de tip spam si astfel mesajele dumneavoastra pot fi blocate de filtrele antispam. Pentru a evita aceste situatii si a va asigura succesul campaniilor de email marketing este necesar sa utilizati servicii de specialitate.

Cel mai important pentru noi este ca livrarea email-urilor sa se faca direct in inbox-ul clientilor dumneavoastra si sa minimizam sansele ca mesajul trimis sa fie blocat de filtrele antispam. In functie de strategia dorita si de resursele disponibile in acest moment putem atinge o rata de succes de 97% si depunem toate eforturile pentru a o imbunatati.

Newsletter

Prin acest serviciu va oferim posibilitatea de a trimite atat mesaje de tip newsletter cat si publicitare catre adresele de mail ale clientilor / partenerilor / abonatilor / vizitatorilor dumneavoastra.

Vom implementa solutiile tehnice de trimitere a email-urilor, vom gestiona campaniile de trimitere a mesajelor cat si crearea acestora si urmrarirea rezultatelor.

Publicitate prin Email

Prin acest serviciu va punem la dispozitie o baza de date de aproximativ 250.000 de adrese de mail persoane juridice si 3.000.000+ persoane fizice catre care puteti transmite mesajele dumneavoastra.

Pe langa transmiterea mesajelor vom crea o strategie care sa asigure succesul campaniilor iar specialistii nostri in comunicare vor transmite mesajul dumneavoastra prin email-uri personalizate si care vor ajuta la atingerea obiectivelor.